ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το σκοτεινό 20 Minutes Till Dawn για PC

Κρατήσου ζωντανός για 20 λεπτά!!!

Διαθέτοντας μία minimal dark αισθητική αλλά και τη στάμπα του roguelike στο είδος, το 20 Minutes Till Dawn είναι ικανό να προσελκύσει αρκετούς παίκτες κατά την εορταστική περίοδο. Αυτό γιατί το shoot ‘em up της Flanne διανέμεται εντελώς δωρεάν μέσω του Epic Games Store, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο κάθε παίκτες καλείτε να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορους χαρακτήρες με ξεχωριστές ικανότητες, ενώ η θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά ποιο όπλο θα τον συντροφεύσει για το κάθε playthrough του. Αφού επιλέξει και το επίπεδο δυσκολίας αλλά και την πίστα που θα συμμετάσχει θα πρέπει να αντέξει για 20 λεπτά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των διάφορων κυμάτων από τέρατα που θα συναντήσει. Όλα αυτά διαδραματίζονται σε έναν σκούρο και μουντό κόσμο, όπου η όραση σε σημεία είναι περιορισμένη. 

Αν το παραπάνω κόνσεπτ σας ακούστηκε έστω και λίγο ελκυστικό τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε το 20 Minutes Till Dawn στη συλλογή σας δωρεάν. Έχετε περίπου 24 ώρες στη διάθεση σας, με το παιχνίδι που θα το αντικαταστήσει να είναι ακόμα άγνωστο. 

Κατεβάστε το 20 Minutes Till Dawn πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.