ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε το νοσταλγικό The Big Con εντελώς δωρεάν για PC

Όπως και αντικείμενα για το Town of Salem 2.

Ύστερα από τα εκπληκτικά The Outer Worlds και Ghostrunner, η Epic Games είπα να ηρεμήσει λίγο την κατάσταση με τα μεγάλα δώρα, χαρίζοντας μας 2 παιχνίδια μικρότερου βεληνεκούς. Το πρώτο ονομάζεται The Big Con και θα σας ταξιδέψει στην Αμερική των ’90, τοποθετώντας σας στη θέση μίας έφηβης με όνομα Ali, η οποία ξεκινάει ένα cross-country ταξιδάκι, για να προσπαθήσει να σώσει το οικογενειακό video store από τους διάφορους τοκογλύφους. 

Το δεύτερο game είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού το Town of Salem 2 αποτελεί μία διαδικτυακή εμπειρία. Ως κάτοικος της ιδιαίτερης πόλης Salem θα πρέπει συνηθίσετε στην παράνοια που επικρατεί, με τις δολοφονίες που συμβαίνουν να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι στρατηγικής μπορεί να το βρει κάποιος έτσι και αλλιώς δωρεάν, όμως η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν διάφορα in-game καλούδια, που θα κάνουν την εμπειρία των παικτών πιο ευχάριστη.

Μπορείτε να κατεβάσετε και τα δύο αυτά παιχνίδια μέχρι τις 25 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, με τα INDUSTRIA και LISA: The Definitive Edition να παίρνουν τη θέση τους. 

Κατεβάστε το The Big Con εντελώς δωρεάν εδώ.

Αποκτήστε τα δωρεάν αντικείμενα του Town of Salem εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.