ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθαρά gameplay πλάνα για το Monster Hunter Wilds | State of Play

Σφαγή ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ πλασμάτων!

Ανάμεσα σε όλα τα καλούδια που παρουσιάστηκαν στο πιο πρόσφατο State of Play, είχαμε ένα νέο trailer για το Monster Hunter Wilds, δείχνοντας αρκετό υλικό για να με κάνει προσωπικά να γεμίσω με ανυπομονησία.

Πέντε μήνες μετά την αποκάλυψή του που έκλεισε τα Game Awards, αυτό το νέο τρέιλερ μας δείχνει λίγο περισσότερα για το τι να περιμένουμε από την επόμενη δόση της Capcom στο franchise.

Αμέσως μας έδειξαν μερικά όμορφα τοπία γεμάτα με πανίδα αφύσικων διαστάσεων και μοναδική χλωρίδα, που φαίνεται να μετατρέπονται μαζικά ανάλογα με τον καιρό και την ώρα της ημέρας.

Στη συνέχεια το trailer ανέδειξε μερικά από τα νέα τέρατα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη σειρά, τα οποία έμοιαζαν να παίζουν με τον Hunter που θα χειριζόμαστε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ιδιαίτερες στιγμές που ξεχώρισαν από αυτές τις κρούσεις είναι οι αλληλεπιδράσεις με τα μικρότερα τέρατα που υπάρχουν στην περιοχή, δίνοντας ισχυρά Monster Hunter World vibes, καθώς και ο νέος μας ζωικός σύμμαχος που μπορεί να μας σώσει από άσχημες καταστάσεις.

Μιλώντας για αυτό, φαίνεται πως ο ρόλος του στη μάχη πρόκειται να είναι αρκετά πιο ενεργός και συνεργατικός συγκριτικά με τα Palico και Palamute, βλέποντας πώς μπορούμε να αλλάξουμε όπλα και να χρησιμοποιήσουμε πλήρως τουλάχιστον το Light Bowgun πάνω του, και πιθανώς και περισσότερα.

Δυστυχώς, παραμένουμε δίχως οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας, απλώς μια άλλη επιβεβαίωση ότι εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης