ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθυστερεί η Xbox Series X|S έκδοση του Black Myth: Wukong

Είδαμε και τις συλλεκτικές του εκδόσεις.

Ένα αρκετά σύντομο αλλά και πολύ όμορφο cinematic trailer σηματοδότησε την αρχή των pre-orders για το Black Myth: Wukong, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου. Η είδηση εδώ, όμως, δεν είναι αυτή καθώς παρατηρώντας το κλείσιμο του trailer διακρίνουμε πως λείπει το σηματάκι των Xbox Series X|S.

Η κινέζικη εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού προέβη σε δηλώσεις, αναφέροντας πως η έκδοση των Xbox Series X|S θα καθυστερήσει. Αυτό συμβαίνει καθώς η ίδια βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του optimization στις κονσόλες Xbox, αφού δεν έχει πιάσει ακόμα τα πρότυπα ποιότητας που στοχεύει. Μόλις επιτευχθεί αυτό τότε θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του για Xbox Series X|S. Η Game Science ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση λέγοντας πως προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει την αναμονή για τους κατόχους κονσολών Xbox. 

Εκτός από τις απλές εκδόσεις, το Black Myth: Wukong θα φέρει μαζί του μία deluxe αλλά και μία collector’s edition, με διάφορα όμορφα πραγματάκια της κινέζικης κουλτούρας, αλλά και της φιλοσοφίας του παιχνιδιού να εμπεριέχονται στο πακέτο. Highlight βέβαια είναι το αγαλματίδιο του πρωταγωνιστή που βρίσκεται στην collector’s edition. Ενώ για όσους επιλέξουν την προ-παραγγελία οποιασδήποτε έκδοσης θα επωφεληθούν από ένα in-game item που λέγεται “trailblazer’s scarlet gourd”. Το δυσάρεστο βέβαια της υπόθεσης για τους λάτρες των retail αντιτύπων είναι πως καμία φυσική έκδοση δεν θα περιλαμβάνει κάποιο δίσκο blu-ray, παρά μόνο έναν κωδικό για εξαργύρωση του παιχνιδιού.

Το Black Myth: Wukong είναι ένα action game βασιζόμενο σε ένα κλασσικό κινέζικο μυθιστόρημα του 16 αιώνα, ενώ έχει καταφέρει καιρό τώρα να εντυπωσιάσει τόσο με τα γραφικά του όσο και με το gameplay.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.