ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθυστερεί και επίσημα το επόμενο expansion του Destiny 2

Τον Ιούνιο τελικά θα έρθει το The Final Shape.

Ύστερα από την απομάκρυνση εργατικού δυναμικού της, η Bungie ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση του τελευταίου expansion του Destiny 2, The Final Shape. Αν και αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2024, το κλείσιμο ενός πολύ μεγάλου κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 4 Ιουνίου.

Η Bungie, θέλοντας να τιμήσει το τέλος ενός δεκαετούς ταξιδιού για το Destiny, κάνει ένα βήμα πίσω για να προσφέρει, όπως και η ίδια λέει, ένα τολμηρό όραμα το οποίο θα μείνει στη μνήμη και θα εκτιμηθεί για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά στο blog post της:

«Γνωρίζουμε πως ανυπομονείτε να πάρετε στα χέρια σας το The Final Shape, για εσάς οι καθυστερήσεις δεν είναι διασκεδαστικές. Από την πλευρά μας όμως είμαστε ενθουσιασμένοι, καθώς πλέον έχουμε τον επιπλέον χρόνο που απαιτείται για να ζωντανέψουμε το όραμα μας για το The Final Shape για όλους εσάς.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε πολλά περισσότερα τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένου και του ολοκαίνουριου gameplay, για να παρουσιάσουμε σημαντικές προσθήκες περιεχομένου που βρίσκονται υπό ανάπτυξη.»

Πάντως, το σημερινό delay ίσως να ανακοινώνει και έμμεσα την αναβολή του Marathon για το 2025, καθώς οι φήμες ήθελαν και αυτό να καθυστερεί ύστερα από το The Final Shape.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.