ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κάτι ανεπανάληπτο ετοιμάζει η Naughty Dog σύμφωνα με τον Neil Druckmann

Δηλώνει πιο ενθουσιασμένος από ποτέ με το project!

"Kojima βγες από τον Druckmann" σκέφτηκαν οι περισσότεροι που ανάγνωσαν τη συνέντευξη που πρόσφατα παρέδωσε ο Neil Druckmann, director και co-president της Naughty Dog. Αυτό διότι ο δημιουργός του The Last of Us θέλησε να μας προετοιμάσει για τη φιλοδοξία του επόμενου παιχνιδιού της ομάδας του, λέγοντας ότι αν τους βγει θα είναι ένα video game που θα ωθήσει το μέσο μπροστά.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του:

«Ήμουν τυχερός να δουλέψω σε πολλά ονειρικά έργα και αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμένος με ένα νέο, το οποίο είναι ίσως το πιο συναρπαστικό μέχρι τώρα. Υπάρχει μια αυξανόμενη εκτίμηση για το gaming που ξεπερνά όλες τις ηλικιακές ομάδες, σε αντίθεση με όταν μεγάλωνα. Αυτή η στροφή τονίζεται από το εγχείρημά μας στην τηλεόραση με το The Last of Us, το οποίο ήλπιζα ότι θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ παικτών και μη. Η επιτυχία του σόου έχει δώσει έμφαση στο gaming, απεικονίζοντας τις πλούσιες, καθηλωτικές εμπειρίες που προσφέρει. Αυτή η ορατότητα με ενθουσιάζει όχι μόνο για το τρέχον έργο μας αλλά και για τις ευρύτερες δυνατότητες του gaming να αιχμαλωτίσει ένα παγκόσμιο κοινό. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντηχήσει αυτό το νέο παιχνίδι, ειδικά μετά την επιτυχία του The Last of Us, καθώς θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει τις mainstream αντιλήψεις για το gaming».

Μπορεί να μην μας λέει πολλά για τη φύση του παιχνιδιού αυτή καθαυτή, ωστόσο όλες αυτές οι καινοτομίες που ο Druckmann περιγράφει πως θα φέρει μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μιλάμε για νέο IP, κίνηση που δεν έχει κάνει η Naughty Dog από το 2013.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.