ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Kevin Afghani: Γνωρίστε τη νέα "φωνή" των Mario και Luigi

Μας έλυσε την απορία η Nintendo!

Η απόσυρση του Charles Martinet από τον ρόλο του Mario (και όλων των συμπρωταγωνιστών του) έπιασε απροετοίμαστη την οικογένεια της Nintendo, με το μεγάλο ερωτηματικό που γεννήθηκε εξαρχής να αποτελεί το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ο χοροπηδηχτός υδραυλικός και ιστορική φιγούρα του gaming είναι πιο πολύ της ατάκας από ό,τι της ανοιχτής ομιλίας στα Mario games, οπότε αυτό που χρειαζόταν η Nintendo ήταν να βρει κάποιον που θα ανταπεξέλθει στα "ya-hoo" και τα συναφή. Η απάντηση φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο - ή μάλλον στη φωνή - του Kevin Afghani, που επιβεβαίωσε δημοσίως πως θα είναι ο Mario, αλλά και ο Luigi του επερχόμενου Super Mario Bros. Wonder και πιθανότατα όλων των μετέπειτα παιχνιδιών της σειράς στο κοντινό μέλλον.

Η ανάρτησή του στο Twitter/X, που πιθανότατα κατέστη αναγκαστική μετά από διαρροή, αναφέρει:

"Απίστευτα περήφανος που έκανα τη φωνή του Mario και του Luigi στο Super Mario Bros. Wonder! Ευχαριστώ τη Nintendo που με προσκάλεσε στο Flower Kingdom!"

Όπως περιμέναμε, δεν είναι κάποιος ηθοποιός με βαρύ βιογραφικό, εφόσον στα credits του περιλαμβάνονται λίγα anime shows και το Genshin Impact.

Στα μέχρι τώρα trailers του Super Mario Bros. Wonder, που apparently αυτόν ακούγαμε, δεν έχουμε παρατηρήσει κάτι "ξένο", μπροστά στα όσα έχουμε συνηθίσει από τη μασκότ, οπότε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως η μετάβαση από την κληρονομιά που άφησε ο Charles Martinet θα είναι ομαλή.

Το Super Mario Bros. Wonder κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για το Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.