ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το Kirby’s Dream Buffet

Και έρχεται και πολύ σύντομα.

Ανακοινώθηκε από το πουθενά το καινούργιο παιχνίδι της Nintendo με τίτλο Kirby’s Dream Buffet. Πρόκειται για ένα multiplayer platformer, μέσα από το οποίο στοχεύουμε να παχύνουμε τον Kirby, για να ζυγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο και να κερδίσουμε περισσότερους πόντους!

{youtube}NoIo_1gV3vE{/youtube}

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, θα τρέχουμε μέσα σε πίστες φτιαγμένες από γλυκά και θα προσπαθούμε να φάμε φράουλες για να μεγαλώσουμε τον όγκο του Kirby. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως το παιχνίδι έχει χαρακτηριστικά multiplayer (1-4 players) και θα μπορούμε να συναγωνιστούμε στο φαγητό μικρούς και μεγάλους σε αυτό το διασκεδαστικό game.

Ακόμη θα μπορούμε να αντιγράφουμε ιδιότητες από φαγητά, που θα μας βοηθούν να φτάσουμε στην κορυφή του γλυκού και να καταβροχθίσουμε όλες τις φράουλες. Τέλος γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι αποκλειστικά για το Switch, χωρίς όμως να γνωρίζουμε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οπότε ας περιμένουμε με τα πιρούνια μας σηκωμένα για να φάμε τις περισσότερες δυνατές φράουλες.

Πηγή: Nintendo

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88