ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Κλείδωσε" το Devolver Direct του 2024

Και γιορτάζει τα 15α γενέθλια της μασκότ της!

Διαφημίζοντας το μεγάλωμα του Volvy επέλεξε η Devolver Digital να ανακοινώσει το φετινό της καλοκαιρινό show, δίχως να έχει ουσιαστική σημασία μπροστά σε αυτά που πρόκειται να μας δείξει κατά τη διάρκειά του. Ο publisher που έχει πάρει αμπάριζα αρκετά indie games και τους δίνει βήμα για να φανούν με τεράστιο ποσοστό επιτυχιών μάς καλεί να συντονιστούμε στο σχετικό livestream στις 8 Ιουνίου (03:00 π.μ. για την Ελλάδα), ώστε να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ωραίων game reveals και updates για πολυαναμενόμενους τίτλους που έχει κάτω από την ταμπέλα του. 

Τα shows της Devolver Digital είναι διαχρονικά και κυμαίνονται από καρα-cringe μέχρι ξεκαρδιστικά, το σίγουρο είναι όμως ότι πάντα μας δείχνουν πολύ ωραία games μικρότερης παραγωγής, όπως και ότι πάντα θα συμβούν απρόβλεπτα σκηνικά όσο τρέχει η ζωντανή μετάδοση. Όσοι αρέσκεστε στο να μαθαίνετε και να ασχολείστε με παιχνίδια που ξεφεύγουν από τη mainstream δημοσιότητα, αυτή είναι μία άχαστη παρουσίαση για εσάς. 

Η περιγραφή του βίντεο μας υπόσχεται 20 λεπτά περιεχομένου και ελπίζουμε να μάθουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίες για παιχνίδια όπως το εκθαμβωτικό The Plucky Squire.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.