ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κλείνουν οι servers του Gran Turismo Sport με τη νέα χρονιά

Όλα τα φώτα πέφτουν στο GT7.

Η Polyphony Digital επισκέφθηκε την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς Gran Turismo για να μοιραστεί μία σημαντική απόφασή της με το κοινό της εξομοιωτικής οδήγησης. Από τις 31 Ιανουαρίου του 2024 και ύστερα, οι διακομιστές του προηγούμενου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε, του Gran Turismo Sport, θα απενεργοποιηθούν, κλειδώνοντας όλα τα online features που περιλαμβάνει το παιχνίδια μία και καλή. 

Στο blog post που δημοσιεύθηκε από το ιαπωνικό team αναφέρεται πως ήδη από την 1η Δεκεμβρίου του 2023 θα αφαιρεθούν όλα τα δωρεάν και επί πληρωμή add-ons από το PS Store και σχεδόν δύο μήνες αργότερα θα σημανθεί και το ολοκληρωτικό κλείσιμο των διαδικτυακών παροχών. Οποιαδήποτε επέκταση έχετε αποκτήσει μέχρι και τότε βέβαια θα συνεχίσει να είναι λειτουργική και να αξιοποιείται κανονικά.

Οτιδήποτε λειτουργούσε ήδη και σε offline πρόσβαση θα συνεχίσει να υφίσταται και με το πέρας των παραπάνω ημερομηνιών, με το progression και τα unlockable αντικείμενα να συνεχίζουν να αποκτώνται με τον ίδιο τρόπο. Υπόψιν για τους trophy hunters πως συγκεκριμένα trophies θα επηρεαστούν από τις αλλαγές.

Η Polyphony ευχαρίστησε επίσης τους fans του παιχνιδιού για την υποστήριξη αυτά τα 6 χρόνια και υποσχέθηκε να εστιάσει στην τροφοδοσία του Gran Turismo 7 με νέο content.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.