ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Kojima: Το Death Stranding γίνεται επίσημα ταινία

Πριν καν προλάβουμε να χωνέψουμε την ανακοίνωση του sequel.

H Kojima Productions σύναψε συνεργασία με τη εταιρεία παραγωγής Hammerstone Studios, για να φέρουν το Death Stranding στον κινηματογράφο.

Η ταινία που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη Hammerstone θα γίνει από τους Kojima και Lebovici μέσω των αντίστοιχων banner τους, με την Kojima Productions US και τον Allan Ungar να λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το όνομα του σκηνοθέτη, ούτε και του σεναριογράφου, αλλά δεδομένης της επίσημης ανακοίνωσης, δε θα αργήσει κι αυτό. Για το σενάριο, το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως θα εισάγει νέα στοιχεία και χαρακτήρες.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα συνεργασία με τα Hammerstone Studios», είπε ο Kojima. «Αυτή είναι μια κομβική στιγμή για το franchise και ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ μαζί τους για να φέρουμε το DEATH STRANDING στη μεγάλη οθόνη».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και μας τιμά που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον λαμπρό και εμβληματικό Hideo Kojima στην πρώτη του κινηματογραφική διασκευή», πρόσθεσε ο Lebovici. «Σε αντίθεση με άλλες διασκευές βιντεοπαιχνιδιών μεγάλου προϋπολογισμού, αυτό θα είναι κάτι πολύ πιο οικείο και γειωμένο. Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τι θα μπορούσε να είναι μια διασκευή βιντεοπαιχνιδιού όταν έχετε δημιουργική και καλλιτεχνική ελευθερία. Αυτή η ταινία θα είναι μια αυθεντική παραγωγή «Hideo Kojima».

Η Hammerstone έχει σημαντικές επιτυχίες στη ζώνη της, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης ταινίας τρόμου Barbarian των 20th Century Studios, με πρωταγωνιστές τους Georgina Campbell, Bill Skarsgård και Justin Long,  καθώς και του Bill & Ted Face the Music, το τρίτο μέρος της πολυαγαπημένης σειράς με πρωταγωνιστή τους Keanu Reeves και Alex Winter.

Η Kojima Productions είχε προ πολλού δηλώσει το ενδιαφέρον της για επέκταση σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Εξάλλου γνωρίζουμε ότι ο ίδιος ο Kojima είχε πάντα όνειρο να φέρεις τις δημιουργίες του στη μεγάλη οθόνη. Τα νέα για την ταινία Death Stranding έρχονται μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Death Stranding 2, οπότε φαίνεται πως το franchise έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88