ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Kojima Productions: "Συνεχίζουμε να έχουμε καλή συνεργασία με το PlayStation"

Καθησυχάζονται οι fans της Sony.

Η επίσημη πια αποκάλυψη πως η Kojima Productions έχει κλείσει deal για αποκλειστικό Xbox game προκάλεσε αναταραχές στο PlayStation community. Από τους γελοίους fanboy-σμούς, μέχρι τα υγιή ερωτήματα που δημιούργησε αυτή η ανακοίνωση, ο Kojima βρήκε πάλι τον τρόπο να τραβήξει πάνω του τα φώτα της βιομηχανίας. Παρόλα αυτά, ο ίδιος και η εταιρεία του προέβησαν σε δημοσίευση καθησυχασμού προς το κοινό του PlayStation, αναφέροντας πως η σχέση τους καλά κρατεί.

Το σχετικό tweet αναφέρει: "Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Microsoft μέσω της cloud τεχνολογίας πολλοί μας ρώτησαν για τη συνεργασία μας με την SIE (Sony Interactive Entertainment). Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι πως συνεχίζουμε να έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση με το PlayStation επίσης."

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Kojima μας λέει πως το δεύτερο του project, είτε αυτό είναι το Death Stranding 2 είτε όχι, θα έχει παρουσία και στη κονσόλα της Sony. Μην ξεχνάμε πως η Sony στήριξε τον Kojima κατά την ίδρυση του ανεξάρτητου studio του, όπως και το ότι έχει πολύ στενή επαφή με τον Hermen Hulst, πρόεδρο των PlayStation Studios. 

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88