ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Kojima δίνει ρέστα στο τελικό trailer του Death Stranding Director`s Cut

A Hideo Kojima Montage.

Σε στυλ fan-made AMV κυκλοφόρησε το πολυαναφερθέν τελικό trailer του Death Stranding Director`s Cut. Ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima μας είχε προϊδεάσει πως θα είναι πολύ ξεχωριστό, εφόσον είναι ολόκληρο από τα δικά του χέρια και το αποτέλεσμα είναι πράγματι κάτι ασυνήθιστο συγκριτικά με το μέσο βίντεο που ανεβαίνει στο κανάλι του PlayStation.

Με τη μουσική του Woodkid να σκεπάζει ολόκληρη τη διάρκειά του, το παρακάτω τρέιλερ περιλαμβάνει διάφορα γνώριμα και νέα πλάνα από την Director`s Cut έκδοση, ενώ έχει και μπόλικα spoilers για κάποιον που δεν έχει παίξει ακόμα το παιχνίδι, επομένως παρακολουθήστε με δική σας ευθύνη:

{youtube}QlLEmu8c-Vk{/youtube}

Πέραν από το ταλέντο του σε τομείς όπως directing, producing, game designing και λοιπά, ο Kojima μας δείχνει τα skills του και στο editing, εφόσον το trailer είναι άκρως απολαυστικό και μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 24 Σεπτεμβρίου, μόνο για το PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88