ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Konami ετοιμάζει remake του Metal Gear Solid 3

Στα σκαριά η επαναφορά των σειρών Castlevania, Metal Gear Solid και Silent Hill.

What a thrill.

Σύμφωνα με το VGC, μετά από την πρόσφατη αναδιάρθρωση των τμημάτων game development της Konami, η εταιρεία στρέφεται προς την επαναφορά των μεγαλύτερων IP της στον «premium χώρο». Συγκεκριμένα, αναμένεται η επιστροφή των Castlevania, Metal Gear Solid και Silent Hill.

 Παρ’ όλες τις εικασίες πως η Bluepoint εργάζεται σε remake του original Metal Gear Solid, αναφέρεται πως την επαναφορά της σειράς έχει αναλάβει ένα εξωτερικό studio, η Virtuos,  η οποία αναπτύσσει το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Η Virtuos είναι ένα από τα μεγαλύτερα studio στον κόσμο και επικεντρώνεται στην υποστήριξη της ανάπτυξης μείζονων ΑΑΑ games. Πρόσφατα εργάστηκε στα Switch ports των Dark Souls Remastered, Outer Worlds και The Bioshock Collection, ενώ συνείσφερε art και περιεχόμενο εν γένει σε games όπως το Battlefield 1, το Uncharted 4 και το Horizon Zero Dawn.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Konami σκοπεύει επίσης να κυκλοφορήσει remasters της σειράς Metal Gear Solid στις σύγχρονες κονσόλες, φαινομενικά πριν την κυκλοφορία του μεγάλου remake.

Ένα νέο Castlevania game φαίνεται ότι είναι επίσης στα σκαριά, το οποίο περιγράφεται από τις πηγές ως «reimagining» της σειράς. Τέλος, οι πηγές αναφέρουν περισσότερα από ένα Silent Hill projects σε ανάπτυξη από διάφορα εξωτερικά studio.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88