ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κοφτερό gameplay trailer για το Phantom Blade Zero

Happy Dragon's year!

Η εταιρεία ανάπτυξης S-Game δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Phantom Blade Zero. Το βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών παρουσιάζει μια μονομαχία κάτω από τη βροχή που, όπως θα δείτε, είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας μίνι anime χωρίς λόγια, άλλα πολύ ατμοσφαιρικό. Έπειτα ακολουθούν λίγα gameplay πλάνα με ξεκάθαρη soulslike αύρα από PlayStation 5. Έμπνευση για όλο το τρέιλερ είναι ότι το 2024 είναι η χρόνια του δράκου, αν γνωρίζετε, για την κινέζικη κουλτούρα και στο τέλος του βίντεο μαθαίνουμε ότι φέτος θα έχουμε και playable demo. Συγκεκριμένα ο director της S-Game Soulframe Liang αναφέρει:

Η μονομαχία σε αυτή τη σκηνή παραπέμπει στο Rainblood του 2008, το παιχνίδι που αποτελεί τη ρίζα του σύμπαντος του Phantom Blade. Δύο φίλοι χώρισαν τους δρόμους τους σε μια σκοτεινή και θυελλώδη νύχτα, θέτοντας σε κίνηση μια σειρά γεγονότων με εκτεταμένες συνέπειες. Αυτή η στιγμή σηματοδοτεί μια αρχή και ένα τέλος.

[...] Ορίστε λοιπόν, ένα μικρό δωράκι για να ξεκινήσουμε τη χρονιά του Δράκου. Στο τέλος του τρέιλερ θα βρείτε νέα πλάνα από το Phantom Blade Zero να τρέχει PlayStation 5. Ναι, καλά διαβάσατε. Το παιχνίδι είναι R-E-A-L και δουλεύουμε ενεργά πάνω σε αυτό! Περιμένετε περισσότερες αποκαλύψεις καθώς και ένα playable demo καθώς βυθιζόμαστε βαθύτερα στο 2024!

Τα δείγματα από το τρέιλερ είναι πολύ ενθαρρυντικά και μας κάνουν να το έχουμε στο μυαλό μας για το ας ελπίσουμε όχι τόσο μακρινό μέλλον. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και PlayStation 5 χωρίς να έχει ανακοινωθεί προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε fingers crossed.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.