ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κυκλοφόρησε το νέο μεγάλο patch του Dragon’s Dogma 2 με νέο casual mode και ισορροπία επιδόσεων

PC-άδες χαρείτε, δικαίως!

Η Capcom δεν κατάφερε να λύσει τα θεματάκια που αφορούσαν τον καινούριο της Action-RPG τίτλο μέσω των micro updates που ανά καιρούς προσέθετε στο παιχνίδι και η ίδια είχε υποσχεθεί σημαντικές αλλαγές, έτσι ώστε να εξομαλυνθούν τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζαν οι παίκτες, ειδικότερα αυτοί των PC. Από σήμερα λοιπόν, η Ιαπωνική εταιρία κυκλοφόρησε με κάθε επισημότητα το καινούριο της στιβαρό patch για το Dragon’s Dogma 2. Οι σημαντικότερες προσθήκες/αλλαγές έχουν να κάνουν με την - για πρώτη φορά -  παρουσία του Casual Mode και την επιδιόρθωση προβλημάτων που υπερφόρτωνε μερικές φορές τους επεξεργαστές σε συνδυασμό με κάποιες τεχνικές βελτιώσεις που αφορούν και τις κονσόλες.

Το νέο Casual Mode σκεφτείτε το σαν ένα easy mode στην ουσία, έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν μια πιο ομαλή μεταχείριση κατά την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την δυσκολία σε casual στο μεσοδιάστημα της πορείας τους, με κάποια όμως trophies και achievements να κλειδώνουν. Να τονίσουμε εδώ πως δεν θα μπορείτε να αλλάξετε και πάλι το difficulty σε περίπτωση που το μετανιώσετε, για αυτό προσοχή.

Συγκεκριμένα τώρα το mode περιλαμβάνει:
-Μειωμένες χρεώσεις κατά την παραμονή μας σε πανδοχεία.
-Μειωμένη τιμή στα Ferrystones.
-Μεγαλύτερη δυσκολία στο βάρος που κουβαλάμε να γίνει ‘’Heavy’’ ή ‘’Very Heavy’’.
-Μικρότερη κατανάλωση Stamina όταν φεύγουμε βιαστικά από τη μάχη.
-Ο μετρητής απώλειας δεν θα αυξάνεται καθώς επιλέγουμε το ‘’Load from Last Save’’ αφού ο Arisen μας, πεθάνει.
-Τα Pawns θα αναρρώνουν από το dragonsplague χωρίς την εμφάνιση του ‘’devastating calamity’’, ακόμα και αν τα συμπτώματα είναι σε τελικό στάδιο.

Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό review μας για το Dragon’s Dogma 2.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.