ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το The Last Of Us Part I έρχεται στο PS5 τον Σεπτέμβριο

Papa Joel remade.

 

Ξαφνικά μερικές ώρες πριν το Summer Game Fest, η Sony επέλεξε να ταρακουνήσει τα νερά τοποθετώντας στο site του PlayStation Direct το remake αυτού του αριστουργήματος.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα – πιθανόν να γίνει αργότερα στο show- αλλά όντας ξεκάθαρα φανερό στην ιστοσελίδα, το παιχνίδι καταφτάνει στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για PS5 και κρίνοντας από το σύντομο τρέιλερ που δημοσιοποίησαν ο τεχνικός τομέας έλαβε πραγματικά μια ισχυρότατη αναβάθμιση.

Ακόμη θα είναι διαθέσιμο σε δύο retail εκδόσεις μία απλή και μία Firefly Edition με steelbook και το DLC Left Behind. Δυστυχώς η δεύτερη είναι αποκλειστική στη σελίδα του PlayStation Direct που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις Η.Π.Α, αρά εμείς δεν θα μπορέσουμε να τη λάβουμε, εκτός αν αλλάξει κάτι. Αξιοσημείωτο είναι πως στο τέλος του τρέιλερ αναφέρεται πως το remake βρίσκεται και υπό ανάπτυξη για PC, ακολουθώντας τα βήματα πολλών αποκλειστικών της Sony.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα πάνω στο Last Of Us remake και όχι μόνο.

Εξέλιξη τελευταίας στιγμής η Sony κατέβασε το link άρα επιβεβαιώνεται κανονικότατα η κυκλοφορία του, ωστόσο προλάβαμε να κάνουμε screenshot.

UPDATE: Και επίσημα πλέον έχουμε το τρέιλερ του The Last Of Us Part I, αφού παρουσιάστηκε από τον Neil Druckmann στο Summer Game Fest και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

{youtube}WxjeV10H1F0{/youtube}

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88