ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Lies of P: Κυκλοφορεί τον Αύγουστο το πολλά υποσχόμενο Souls-like

Την ανακοίνωση συνόδεψε ένα ακόμα trailer του παιχνιδιού.

Τέλη του καλοκαιριού και συγκεκριμένα τον Αύγουστο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Lies of P της Round8 Studio, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ημέρα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακουστά το Lies of P, πρόκειται ουσιαστικά για ένα ακόμα Souls-like game. Το συγκεκριμένο μοιράζεται αρκετές ομοιότητες και χαρακτηριστικά με το πολυαγαπημένο Bloodborne της From Software χάρη στο γοτθικό σκηνικό του, το ύφος και το gameplay του.

Το παιχνίδι είναι πράγματι εμπνευσμένο από την περίφημη ξύλινη μαριονέτα με την επεκτεινόμενη μύτη. Σε αυτή την εκδοχή της ιστορίες, αντί ναυαγούν στο στομάχι μιας φάλαινας προσπαθώντας να σώσουν τον πατέρα τους, οι παίκτες θα υπόκεινται σε ένα ταξίδι τιμωρίας σε μια πόλη γεμάτη με ανείπωτες φρίκες. Θα ελέγχουμε μια μηχανοποιημένη έκδοση του Πινόκιο στην αναζήτησή μας για τον Geppetto, ενώ παράλληλα θα μαθαίνουμε τα σχέδια των εχθρών μας.

Η ανακοίνωση συνδυάστηκε με ένα πολύ ατμοσφαιρικό τρέιλερ που δείχνει αυτόν τον "σκληρό, σκοτεινό κόσμο της Μπελ Επόκ", όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

{youtube}3JQKNZ0e9vg{/youtube}

Το Lies of P αναμφίβολα έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και όχι άδικα με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τις πλατφόρμες PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X | S και Game Pass.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88