ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Launch τίτλος του PS VR2 το Horizon Call of the Mountain

Ταυτόχρονη κυκλοφορία στις 22 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη δημιουργό του Horizon, Guerrilla Games, Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι είναι τώρα ανοιχτές μέσω του PlayStation Store. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε το Horizon Call Of The Mountain bundle, το οποίο θα παρέχει τόσο το PS VR2 όσο και το ίδιο το παιχνίδι. Και τα δύο αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 22 Φεβρουαρίου.

Tο studio κυκλοφόρησε το trailer του παιχνιδιού που βλέπετε παρακάτω.

{youtube}uhaFnadBK0Q{/youtube}

Στο Call of the Mountain, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του πρώην Shadow πολεμιστή Ryas σε μία φανταστική περιπέτεια. Στοιχειωμένος από ένα δύσκολο παρελθόν και έτοιμος για μια επικίνδυνη αποστολή, ο Ράιας κερδίζει την ελευθερία του με μοναδικό αντάλλαγμα τη διερεύνηση μιας νέας απειλής για τους Sundom. Ένας master της αναρρίχησης και της τοξοβολίας, θα πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις ικανότητές του για να επιβιώσει σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι και να πάρει απαντήσεις. Καθώς οι παίκτες περνούν μέσα από τον meta-apocalyptic κόσμο του Horizon Call of the Mountain, θα συναντήσουν τόσο νέους χαρακτήρες όσο και οικεία πρόσωπα. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης την πρωταγωνίστρια του Zero Dawn και  Forbidden West.

 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88