ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το launch trailer του The Callisto Protocol κάνει την αναμονή της κυκλοφορίας του ανυπόφορη

Αναμένεται επικό.

Πολύ δύσκολα θα υπάρχει εκεί έξω fans του survival-horror genre που δεν ανυπομονεί για την κυκλοφορία του The Callisto Protocol. Το δε τελευταίο trailer του παιχνιδιού κάνει τις 2 βδομαδούλες που απέμειναν για να λανσαριστεί.. ακόμα πιο δύσκολες, εφόσον δείχνει πιο ενθουσιαστικό από ποτέ. Στο launch trailer του παιχνιδιού βλέπουμε νέα πλάνα ψυχολογικού βασανισμού του πρωταγωνιστή Jacob Lee στον αφιλόξενο κόσμο του παιχνιδιού, με τη μουσική συνοδεία του κομματιού "Lost Again" από την Kings Eliott. Είναι ξεκάθαρο πια στα μάτια μας πως τόσο ο χαρακτήρας που χειριζόμαστε όσο και εμείς οι ίδιοι θα περάσουμε δύσκολα στην προσπάθεια απόδρασής μας από το Black Iron Prison.

{youtube}IT7swHyN8FQ{/youtube}

Τα πλάσματα που θα επιδιώξουν να μας ταλαιπωρήσουν ποικίλουν ανάμεσα σε ρομπότ και μολυσμένες αηδίες, τονίζοντάς μας για ακόμα μία φορά ότι το παιχνίδι σχεδιάστηκε και κατευθύνθηκε από τον δημιουργό της σειράς Dead Space. Λίγη υπομονή λοιπόν, εφόσον δεν βρισκόμαστε ιδιαίτερα μακριά από την κυκλοφορία του The Callisto Protocol στις 2 Δεκεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88