ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα leaks του GTA 6 δεν θα έχουν καμία επίδραση στην ανάπτυξη του τίτλου

Δήλωση από την Take-Two.

Η διαρροή υλικού από την ανάπτυξη του Grand Theft Auto VI είναι μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του gaming και αναστάτωσε όλη τη βιομηχανία. Η Rockstar Games είχε δηλώσει πως το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα επηρεάσει μακροπρόθεσμα την πορεία της ανάπτυξης του τίτλου, κάτι το οποίο ξανακούστηκε την περασμένη Δευτέρα.

Η μητρική εταιρεία της Rockstar, Take-Two Interactive, σε μία κλήση κερδών ανέφερε πως η διαρροή ήταν πραγματικά τρομερή και πως παίρνουν τέτοια περιστατικά με μεγάλη σοβαρότητα. “Δεν υπάρχει απόδειξη ότι πάρθηκε οπουδήποτε asset του παιχνιδιού, που είναι καλό πράγμα, και σίγουρα η διαρροή δεν θα έχει επιρροή στην ανάπτυξη ή οτιδήποτε τέτοιο”, δήλωσε ο CEO της Take-Two Strauss Zelnick. Ο Zelnick, επίσης, εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός και τόνισε πως η εταιρία θα είναι πολύ πιο προσεκτική σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Πηγή: VGC

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88