ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Υπάρχει ελπίδα για επιστροφή της σειράς Legacy of Kain

Εντυπωσιάστηκε από τη ζήτηση η Crystal Dynamics.

Μακάρι να ισχύουν τα όσα εξέφρασαν οι Crystal Dynamics και Embracer Group, αναφορικά στη σειρά Legacy of Kain. Σύμφωνα με τους πρώτους, τους original developers του παιχνιδιού, ίσως δεν είναι και τόσο απίθανο να δούμε το χαμένο αυτό IP να επιστρέφει, χάρις στη "ζεστή" ανταπόκριση που έδειξαν οι fans του σε σχετική έρευνα της εταιρείας. Συγκεκριμένα ρώτησαν το κοινό τους κατά πόσο θα θέλανε να δουν το franchise να επιστρέφει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και το response που έλαβαν ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχαν στο μυαλό τους.

Για το συμβάν μίλησε ο Phil Rogers, CEO στην Crystal Dynamics που πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Embracer Group:

"Θέλαμε να δούμε την οπτική του κοινού όσον αφορά στο τι θα αναζητούσαν οι παίκτες αν αποφασίζαμε να επισκεφτούμε ξανά τη γη της Nosgoth και το ιστορικό μας IP, Legacy of Kain. Στο παρελθόν μάθαμε πως οι επισκοπήσεις λαμβάνουν μεταξύ 1000 και 3000 απαντήσεων, όμως όταν ρωτήσαμε το κοινό για το Legacy of Kain λάβαμε παραπάνω από 100.000 απαντήσεις. Οι 73.000 gamers εξ αυτών ολοκλήρωσαν όλη την έρευνα και αν είστε ένας από αυτούς, σας ευχαριστούμε πολύ και το εκτιμούμε εφόσον απαιτούσε αρκετή προσπάθεια, όντας τόσο ενδελεχής έρευνα. [...] Να είστε βέβαιοι πως σας ακούμε δυνατά και καθαρά και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τις μελλοντικές πιθανότητες του Legacy of Kain."

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ήταν το Legacy of Kain: Defiance του 2003, πράγμα που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα συμπληρωθούν 20 χρόνια από το τελευταίο release, αφήνοντας την εντύπωση πως έχει απομείνει.. μόνο ο σκελετός στον τάφο του συγκεκριμένου IP. Τα παραπάνω όμως μας δείχνουν πως η "ανάστασή" του ίσως δεν είναι τρελή ως concept.

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88