ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται νέα live-action ταινία Street Fighter

Capcom και Legendary δίνουν τα χέρια!

[Original Story]: Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους λάτρεις του ιστορικού fighting franchise, αφού το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς προμηνύεται λαμπρό. Από αυτή την στιγμή σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τα δικαιώματα τόσο των ταινιών όσο και των τηλεοπτικών σειρών που αφορούν το όνομα του Street Fighter περνούν στα χέρια της διάσημης εταιρίας παραγωγής Legendary Entertainment, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν είναι υπεύθυνη για αρκετές παραγωγές μεγαθήρια όπως ενδεικτικά είναι τα: Interstellar, Dune, The Dark Knight και Inception. Βέβαια οι δύο εταιρίες δεν συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Legendary συνεργάστηκε με την Capcom το 2015 και 2016 στο Dead Rising: Watchtower και Dead Rising: Endgame, με τις συγκεκριμένες προσπάθειες μεταφοράς βιντεοπαιχνιδιών στις τηλεοράσεις μας να μην λαμβάνουν και τις καλύτερες δυνατές αξιολογήσεις.

Η συγκεκριμένη συνεργασία των δύο εταιριών ήρθε να βάλει ένα ακόμη μικρό hype λιθαράκι ενόψει του ολοκαίνουριου Street Fighter 6 που αναμένουμε για τις 2 Ιουνίου σε PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

[UPDATE]: Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, εφόσον η Capcom επιβεβαίωσε πως συνεργάζεται με τη Legendary Entertainment για τη δημιουργία μίας ολοκαίνουριας ταινίας Street Fighter! Δυστυχώς δεν μας παρείχαν περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από αυτό το collab, ωστόσο μας υπόσχονται να μάθουμε περισσότερα στο προσεχές μέλλον. Άραγε θα έχουμε επιστροφή του Jean-Claude van Damme; Ο καιρός θα δείξει!

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88