ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του LEGO 2K Drive

Ετοιμαστείτε να γίνετε 1000 κομμάτια.

Η LEGO σε συνεργασία με την 2Κ φέρνουν στον κόσμο των arcade racing παιχνιδιών το σύμπαν των πολυαγαπημένων χρωματιστών τουβλακίων. Όπως συγκεκριμένα περιέγραψαν οι εταιρίες, ο τίτλος αναπτύσσεται από την Visual Concepts η οποία είναι υπεύθυνη για την άκρως πετυχημένη πορεία που έχει διανύσει το franchise του NBA 2Κ μέχρι και σήμερα. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Μαΐου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και σε PC μέσω Steam και Epic.

{youtube}A51anXqYIHA{/youtube}

Μπαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες, πρόκειται για έναν AAA open world driving adventure τίτλο όπου οι παίκτες καλούνται να πάρουν μέρος σε αγώνες, mini games και challenges. Βιώστε μια fast-paced εμπειρία ταχύτητας, συλλέγοντας στην πορεία των αγώνων σας power-ups μέσω των οποίων καλείστε να αντιμετωπίσετε σειρές από εχθρικούς αντιπάλους, στην προσπάθεια σας να κατακτήσετε το πολυπόθητο Sky Trophy.

Μπείτε σε έναν κόσμο όπου η φαντασία σας οργιάζει. Έχετε σκεφτεί άραγε πως θα ήταν η εμπειρία να τρέχετε με ένα ζουμερό burger; Πως θα αντιδρούσατε αν ήσασταν στο τιμόνι μιας δαιμονιώδης χελώνας; Το LEGO 2K Drive στέκεται δίπλα στους φαντασιόπληκτους στηρίζοντας αυτή τους την προσπάθεια, αφού περιέχει ποικιλία από μοναδικές λειτουργίες προσαρμογής των οχημάτων στο στυλ και στην επιθυμία του εκάστοτε παίκτη, με πάνω από 1000 μοναδικά κομμάτια LEGO, διακοσμητικά αυτοκόλλητα και πολλά ακόμη αντικείμενα διαθέσιμα για μετατροπές. Γνωστά οχήματα από τα LEGO City, Creator, Speed Champions μεταξύ άλλων θα είναι επίσης διαθέσιμα σε περίπτωση που δεν νιώθετε τόσο δημιουργικοί.

Τέλος το παιχνίδι θα διαθέτει competitive multiplayer έτσι ώστε να αναμετρηθείτε με τους καλύτερους ανά τον κόσμο καθώς και couch co-op σε περίπτωση που θέλετε να ζήσετε την racing εμπειρία τοπικά.

Ο πρόεδρος της Visual Concepts, Greg Thomas, δήλωσε με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού: «Με την ιστορία που διαθέτει η LEGO, είμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι με την ευθύνη που είχαμε απέναντι στους συνεργάτες μας και στους μακροχρόνιους θαυμαστές των παιχνιδιών LEGO, ενώ ακόμα σκεφτόμαστε το πως θα μπορέσουμε να φέρουμε κάτι καινοτόμο και καινούριο σε έναν LEGO τίτλου».

«Για το LEGO 2K Drive, συγκεντρώσαμε μια ομάδα δημιουργών οι οποίοι είναι κορυφαίοι στην κατηγορία τους και έδωσαν την καρδιά τους σε μια αξέχαστη εμπειρία που ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας». 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88