ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

LEGO Horizon Adventures: Οι δεινόσαυροι γίνονται τουβλάκια στο τέλος του 2024

Επισημοποιήθηκε και έρχεται σε PC, PS5 και Switch!

Με το καλημέρα του Summer Game Fest έβγαλε τα μεγάλα όπλα ο Geoff Keighley, αποκαλύπτοντας το πολυσυζητημένο LEGO Horizon Adventures. Όπως ξέραμε από τα πολυάριθμα leaks, πρόκειται για ένα LEGO game στο σύμπαν των Horizon Zero Dawn/Forbidden West, που προφανώς μετατρέπει τον μηχανικό post-apocalyptic κόσμο τους σε μία ιστορία με χαρακτήρες και εικόνες από τα δημοφιλή τουβλάκια.

Στο reveal trailer βλέπουμε ότι η Aloy της Ashly Burch θα πρωταγωνιστεί για ακόμα μία φορά και σε αυτό, ενώ τα γεγονότα του παιχνιδιού θα μας παρουσιάζουν ένα ολίγον πειραγμένο origin story για αυτήν, προτού προχωρήσουμε γρήγορα στα πιο μετέπειτα γεγονότα του sequel. Φυσικά, όλα έχουν ένα πιο ανάλαφρο ύφος και όψη κατασκευής, όπως συμβαίνει σε κάθε LEGO video game. Είναι πολύ αστείο να βλέπουμε πλάσματα όπως οι Thunderjaws και οι Tallnecks να αποτελούνται εμφανώς από μικρο-κομμάτια, όπως και να βλέπουμε την Aloy να συναρμολογεί τα όπλα της και να χτίζει τη βάση της με τα αδάχτυλα άκρα της.

Το LEGO Horizon Adventures ενθαρρύνει το co-op στοιχείο, εφόσον όλο το παιχνίδι είναι στημένο ώστε να χρησιμοποιούνται on the go δύο χαρακτήρες, οπότε μπορείτε κάλλιστα να ελέγξετε και τους δύο μόνοι σας ή και να συνδέσετε δεύτερο παίκτη τοπικά ή online. Μάλιστα είναι στημένο έτσι ώστε ανεξάρτητα από την απόσταση ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες να μην σπάει η οθόνη σε split-screen.

Το project έχει αναλάβει η Studio Gobo με πολύ βοήθεια από την Guerrilla, για αυτό και δεν μας εκπλήσσει που ακόμα ένα Horizon game είναι εκθαμβωτικό, μολονότι κάθε περιβάλλον και ον έχει γίνει τουβλάκι. Αυτό που μας εξέπληξε ωστόσο είναι οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του LEGO Horizon Adventures, εφόσον πέραν των PS5 και PC -που ήδη μας είχαν πιάσει απροετοίμαστους- το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παράλληλα και στο Switch, πράγμα που σημαίνει ότι η Sony θα εκδόσει game σε κονσόλα της Nintendo. Το ζήσαμε και αυτό...

Η κυκλοφορία του LEGO Horizon Adventures θα πραγματοποιηθεί την εορταστική περίοδο του 2024, δηλαδή προς το τέλος της χρονιάς.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.