ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δύο ξεκαρδιστικά Leisure Suit Larry games με 1€

Δεν θα το πούμε σε κανέναν...

Αν είστε πάνω από 18, πολύ πιθανό να είχατε ξεκαρδιστεί με τα games της σειράς Leisure Suit Larry πριν πάτε 18. Η γερμανική CrazyBunch συνεχίζει αυτό το... franchise ενηλίκων, με τα δύο πιο πρόσφατα games της σειράς να ασχολούνται ξανά με την ικανότητα του ομώνυμου πρωταγωνιστή... να ρίχνει γυναίκες. Αμφότερα τα Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don`t Dry και Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice μοιράζονται σε ένα άκρως οικονομικό bundle του Fanatical, το οποίο κοστίζει το εξωφρενικό ποσό του 1€!

Και στα δύο παιχνίδια θα καταβάλετε προσπάθεια για να βοηθήσετε τον Larry να κοιμάται με παρέα το βράδυ, εφόσον στην πλειονότητά τους πραγματεύονται τη διάθεση αυτού να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο όπως η εφαρμογή... `Timber`. Τα δύο games είναι αρκετά γελοία, τόσο σαν concept όσο και σαν εκτέλεση, αλλά σίγουρα θα προκαλέσουν έναν kinky γέλωτα στους gamers που αναζητούν ένα πιο edgy adventurάκι. Πάρτε μία γεύση:

{youtube}JMq4xPmeWvY{/youtube}

Ειδικά στις εποχές όπου τα cancels δεν μοιραζόντουσαν με ένα φτέρνισμα, τα Leisure Suit Larry games αποτελούσαν υπόδειγμα καφρίλας και horny λογικής. Ίσως το χιούμορ τους να φιλτράρεται αρκετά περισσότερο πλέον και να έχει κάπως γεράσει, αλλά για 1€ δεν χάθηκε ο κόσμος και να μην καλύψει τις προσδοκίες σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το πακέτο του 1€ και στην πορεία εξαργυρώστε το μέσω του Steam. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88