ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παράταση κυκλοφορίας για το Life is Strange: Remastered Collection

2022 το νέο παράθυρο κυκλοφορίας.

Η Deck Nine με μία δημοσίευση στο twitter, έκανε γνωστό πως το Life is Strange: Remastered Collection θα κυκλοφορήσει τελικά κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο, και όχι στις 30 Σεπτεμβρίου. Στο tweet η Deck Nine κάνει λόγο για συνεχόμενες προκλήσεις που τους έχει επιβάλλει η πανδημία, ενώ επίσης πως δεν επιθυμεί να βάλει κάποια επιπρόσθετη πίεση στην ομάδα ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία του παιχνιδιού να καθυστερήσει.

Για όσους διερωτώνται τι επρόκειτο να συμβεί με το Life is Strange: True Colours, η Deck Nine καθησύχασε τους gamers, ανακοινώνοντας πως θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 10 Σεπτεμβρίου, όμως η έκδοση του Switch θα καθυστερήσει, αλλά θα καταφέρει να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

{youtube}uRHWRmD58U8{/youtube}

Το Life is Strange: Remastered Collection είναι μία συλλογή που περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι (Life is Strange) και το prequel του (Life is Strange: Before the Storm), ενώ θα διαθέτει καλύτερα animation και αναβαθμισμένο οπτικό τομέα.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88