ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εκτενής παρουσίαση του Little Devil Inside

Απλό και όμορφο.

Το κλείσιμο του State of Play πραγματοποιήθηκε με την παρουσίαση του Little Devil Inside, ένα video game που κάναμε.. μαύρα μάτια να το ξαναδούμε, αφού πέρασε σχεδόν 1.5 χρόνος από το reveal του. Η Sony μας είχε προϊδεάσει για την παρουσία του παιχνιδιού στο show και ευχαριστηθήκαμε βλέποντάς το να είναι το highlight του. Στο παρακάτω τρεϊλεράκι, βλέπουμε τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να περιφέρεται στο χάρτη του παιχνιδιού, με άκρως χαριτωμένο τρόπο, πέφτοντας σε διάφορα encounters που οδηγούν στο zoomάρισμα και την real-time αλληλεπίδραση των παικτών με τους εχθρούς ή τους NPCs.

{youtube}QFdoqcJEi8o{/youtube}

Η χρωματική του παλέτα και το ευρύτερο art style ξεχώρισαν για ακόμα μία φορά, αλλά δυστυχώς η Neostream Interactive δεν μας έκανε το χατίρι να μας προσφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε όμως είναι πως πρόκειται για timed exclusive των PlayStation κονσολών, ενώ θα λανσαριστεί και στα PC, όταν με το καλό αποφασίσουν οι συγκεκριμένοι indie developers.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88