ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Διέρρευσαν τα Gears Ultimate Collection και Gears 6

Take it with a pinch of salt...

Μια νέα διαρροή για το Gears of War ισχυρίζεται ότι τόσο το Gears 6 όσο και το Gears Ultimate Collection βρίσκονται σε ενεργή ανάπτυξη, δείχνοντας τα υποτιθέμενα λογότυπα των παιχνιδιών με ένα "confidential" υδατογράφημα στην εικόνα. Επίσης μια συλλογή remaster κάποιου αριθμού παλαιών παιχνιδιών Gears of War φημολογείται ότι βρίσκεται σε παραγωγή εδώ και πολύ καιρό. Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι ακριβώς συμβαίνει με το Gears of War στο σύνολό του. Η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα ένα νέο κεφάλαιο στο franchise, παρόλο που οι δύο τελευταίοι τίτλοι της σειράς (συγκεκριμένα το Gears 5 και το Gears Tactics) έλαβαν πολύ καλές κριτικές.

Η τελευταία διαρροή του Gears είναι όσο πιο αβέβαιη γίνεται: μια ανώνυμη πηγή έστειλε στο Xbox Era Podcast μια εικόνα από μια οθόνη υπολογιστή που δείχνει τα δύο υποτιθέμενα λογότυπα, με τη σημείωση ότι η ίδια η πηγή δεν ήταν σίγουρη αν η εικόνα είναι αυθεντική ή fake. Προηγούμενες φήμες έδειχναν ότι τα remasters του Gears of War βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, και αυτή η τελευταία παρουσίαση υπονοεί ότι το project θα είναι το Gears Ultimate Collection. Ταυτόχρονα, η εικόνα περιέχει επίσης το πιθανό λογότυπο για το Gears 6, και αξίζει να επισημάνουμε τουλάχιστον ότι καμία από τις γραμματοσειρές δεν μοιάζει τρομερά παράταιρη. Οι οικοδεσπότες του Xbox Era Podcast κάνουν τα πάντα για να τονίσουν το γεγονός ότι αυτή η διαρροή είναι εντελώς ανεπιβεβαίωτη και πιθανότατα ψεύτικη, και η αναμονή για περισσότερες πληροφορίες είναι μονόδρομος γιατί τα leaks και οι εικασίες γυρίζουν όλο το ίντερνετ πολλές φόρες δίχως βάσιμο λόγο.

Πηγή: Gamerant

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88