ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Lords of the Fallen: Το νέο tech demo προκαλεί ζαλάδα

Πείτε την αλήθεια, κάνετε πλάκα.

Το reboot του μέχρι πρότινος The Lords of the Fallen παρουσίασε ένα ολόφρεσκο tech demo, μέσω του πρόσφατου State of Unreal showcase και αυτό που είδαν τα μάτια μας δεν έχει προηγούμενο, αφού είναι κοινώς γνωστό πως το παιχνίδι θα τρέχει πάνω στην πανίσχυρη μηχανή γραφικών, Unreal Engine 5.

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξ;hς του φαίνεται πως ο τίτλος συμμαζεύτηκε λίγο μιας και το μικρούλι ‘The’ που υπήρχε στον τίτλο πλέον αφαιρέθηκε με την επίσημη ονομασία του παιχνιδιού από `δω και στο εξής να είναι το "Lords of the Fallen".

{youtube}SbsIo-5mY0g{/youtube}

Το trailer του νέου dark fantasy RPG εστίασε στις λεπτομέρειες που αφορούσαν σημεία του παιχνιδιού όπως η δημιουργία του χαρακτήρα. Τόσο μέσω ειδικών τρισδιάστατων σαρώσεων πραγματικών ανθρώπων που χρησιμοποίησαν οι δημιουργοί, όσο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας προσαρμογής χαρακτήρων της υπερσύγχρονης μηχανής γραφικών, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν στα μέτρα τους τον χαρακτήρα τους, μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών μοναδικών προσώπων και σωμάτων που θα προσαρμόζονται δυναμικά ανάλογα τις προτιμήσεις.

Η εταιρεία δήλωσε σχετικά τα προαναφερθέντα: «Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά πρόσωπα και σώματα μεταμορφώνοντας δυναμικά μεταξύ μιας τεράστιας γκάμας σχημάτων πριν προχωρήσουν στην τελειοπόιηση των πιο λεπτών λεπτομερειών».

Στη συνέχεια μέσω ενός slow-motion πλάνου, η εικόνα εστιάζει λεπτομερέστατα στον χιτώνα του ήρωα μας και στα physics της πανοπλίας. Είναι πλέον προφανές πως αν κάποιος αφιερώσει αρκετό χρόνο μπορεί με μεγάλη άνεση να μετρήσει πόντο-πόντο μέχρι και τις ραφές της πανοπλίας, ενώ όσον αφορά στο πως αντιδρούν τα όπλα, οι αλυσίδες, τα φτερά μέχρι και τα μαλλιά στα περιβάλλοντα, θα λέγαμε πως είναι αγχωτικό το πόσο πολύ πλησιάζει στην πραγματικότητα.

Το σήμα κατατεθέν του Lords of the Fallen όμως είναι η εναλλαγή μεταξύ των κόσμων. Χάρις ενός ειδικά προσαρμοσμένου εργαλείου μέσα στην Unreal Engine 5, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν μεταξύ του βασιλείου των ζωντανών, Axiom και του βασιλείου των νεκρών, Umbral. Όλο αυτό οι developers κατάφεραν να το δημιουργήσουν ενιαία στην προσπάθεια τους οι δύο κόσμοι να μοιάζουν συνδεδεμένοι μέσω του παιχνιδιού.

«Αυτό σημαίνει πως οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτοί οι κόσμοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, σαν δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος...ακόμα και αν η μία πλευρά είναι αναμφισβήτητα πιο φρικτή από την άλλη», όπως ανέφερε η δημιουργός εταιρεία.

Το Lords of the Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88