ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Lorelai μέσω GOG

Βυθιστείτε στον ατμοσφαιρικό του κόσμο.

Το GOG.com δεν σταματά τα καθιερωμένα πια giveaways και αυτή τη φορά μας προσφέρει ένα - όχι και τόσο δημοφιλές, αλλά άκρως ενδιαφέρον - horror game. Ο λόγος για το Lorelai, ένα indie παιχνιδάκι τρόμου, με point-and-click λογική, δισδιάστατη οπτική και διακριτικούς γρίφους. Αποτελεί ακόμα έναν τίτλο της Harvester Games και ουσιαστικό κλείσιμο της τριλογίας Devil Came Through Here, που απαρτίζεται από αυτό και τα The Cat Lady και Downfall. 

{youtube}97tnkzlk8nY{/youtube}

Κυκλοφόρησε το 2019 και ορίστε το σύντομο ρεζουμέ του:

"Η Lorelai δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη την ημέρα. Τα λίγα που είχε της τα πήραν μακριά. Όλος της ο κόσμος διαλύθηκε. Στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ της ελπίδα, αλλά η Lorelai αρνήθηκε να τα παρατήσει. Θα παλέψει. Και ούτε ο θάνατος δεν θα τη σταματήσει από το να τα πάρει όλα πίσω."

Ψαρώσαμε; Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον στο παιχνίδι του R. Michalski και οι λίγες κριτικές που έχει λάβει είναι άκρως ενθαρρυντικές. 

Για να το προσθέσετε στη συλλογή σας για PC αρκεί να πατήσετε εδώ και να μεταβείτε στη σελίδα του παιχνιδιού στο GOG.com. Για όσους δεν γνωρίζουν την πλατφόρμα, είναι άκρως συμβατή με το Steam, επομένως εκεί θα εξαργυρωθεί εν τέλει το παιχνίδι εφόσον ακολουθήσετε την απαραίτητη διαδικασία. Η δωρεάν διανομή του ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 19:00, επομένως προλάβετέ το!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88