ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Lost in Random

Ακόμα ένα indie της EA.

Ο μόνος τίτλος που έδωσε το παρόν στο φετινό show της EA από τη καμπάνια των EA Originals ήταν το Lost in Random. Δεν σας κρύβω πως μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον όταν είχε πρωτοανακοινωθεί και με τη νέα gameplay παρουσίαση διατήρησε το ενδιαφέρον μου. Η σύνοψη της EA μιλά από μόνη της για τι πραγματεύεται το παιχνίδι, έχοντας έναν κόσμο της τύχης, όπου η μοίρα κάθε πολίτη του κόσμου κρίνεται από το ρίξιμο ενός ζαριού. Εμείς θα ελέγχουμε την Even και το φίλο της Dicey.

Το Lost in Random θα περιλαμβάνει μάχες και puzzles, σημαντικό ρόλο στα οποία θα παίζει ο Dicey, το ζάρι που καθορίζει την τύχη της πρωταγωνίστριας σε αμφότερους τους τομείς, εναλλάσσοντας το περιβάλλον, επηρεάζοντας το χρόνο και προσφέροντάς της πλεονεκτήματα στη μάχη. Παρακάτω το gameplay trailer που συμπεριλήφθηκε στην παρουσίαση:

{youtube}diilMn5gSAg{/youtube}

Το πιο ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού! Το Lost in Random έρχεται στις 10 Σεπτέμβριου, την ίδια μέρα με το Life Is Strange: True Colors και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch. Δηλώνω υπέρ του παιχνιδιού αν και κρατώ μικρό καλάθι, καθότι δεν εμπιστεύομαι στο έπακρο την Zoink Games.

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88