ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κερδίστε ανταμοιβές κάνοντας εγγραφή στο PlayStation Stars

Έρχεται μαζί με καινούρια “digital collectibles”.

Στο τελευταίο blogpost του PlayStation, η Sony μας παρουσιάζει το καινούριο πρόγραμμα αφοσίωσης που σκοπεύει να εφαρμόσει μέσα στο 2022. Το νέο PlayStation Stars, που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το παιχνίδι PlayStation All-Stars, θα είναι εντελώς δωρεάν και έρχεται με σκοπό την ανταμοιβή των casual αλλά και των πιο hardcore παικτών του PlayStation.

Οι παίκτες που θα συνδεθούν στο πρόγραμμα θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν διάφορα βραβεία με πολλαπλούς τρόπους. Αναφέρεται πως θα υπάρχουν βραβεία για νίκες σε τουρνουά και απόκτηση τρόπαιων, αλλά και ένα μηνιαίο campaign που θα επιβραβεύει τα μέλη του PlayStation Stars απλά επειδή έπαιξαν ένα παιχνίδι της επιλογής τους. Παράλληλα με τα βραβεία, οι παίκτες θα έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν και loyalty points, τα οποία θα μπορούν να ξοδέψουν σε συγκεκριμένα προϊόντα στο PlayStation Store ή και σε χρήματα στο wallet του PSN. Πρέπει να σημειωθεί πως οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα κερδίζουν αυτόματα loyalty points για το PS Store.

Τέλος, η Sony αποκαλύπτει και ένα νέο τύπο βραβείου, τα digital collectibles. Αυτά θα αποτελούν ψηφιακές εκδόσεις διαφόρων Sony αντικειμένων, όπως φιγούρες χαρακτήρων από τα θρυλικά franchises του PlayStation, αλλά και συσκευές από την μακροχρόνια ιστορία της Sony στο χώρο της τεχνολογίας.

Πηγή: PlayStation Blog

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88