ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο κόσμος του Luna Abyss μας προκάλεσε υπαρξιακό σοκ

Εκεί όπου το NieR συναντά το BioShock.

Άκρως εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το gaming ντεμπούτο της Bonsai Collective. Η νεοσύστατη ομάδα ανάπτυξης μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube θέλησε με ένα σχετικό τρέιλερ να μας ξεναγήσει στον αρκετά αφιλόξενο κόσμο που θα διαδραματίζεται το πρώτο παιχνίδι της εταιρίας, Luna Abyss.

{youtube}5yuCpWB3qYc{/youtube}

Ο αφηγητής μονολογεί, περιγράφοντας ένα σύμπαν σκοτεινό, μοναχικό το οποίο έχει καταβάλλει το αίσθημα της συνεχόμενης απέλπιδας προσπάθειας, σε ένα υπαρξιακό ταξίδι μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου. Το Luna Abyss βρίσκει τον χαρακτήρα μας να εξερευνεί τα απομεινάρια μιας αποικίας, ψάχνοντας τον ρόλο του σε έναν ήδη καταδικασμένο κόσμο. Ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με το μυστήρια που κρύβει το Red Moon και την άβυσσο που επικρατεί στα βάθη του.

Εμφανώς επηρεασμένος από τα NieR, Returnal και BioShock ο δύσβατος αυτός κόσμος περικλύεται απο ένα horror εξωγήινο ’’μηχανικό’’ στοιχείο αποτελούμενο από θεόρατα κτήρια, σωλήνες, μέταλλα και υπονόμους, πολλά από τα οποία οι creators εμπνεύστηκαν από συγκεκριμένα Σοβιετικά κτίσματα. Η χρωματική παλέτα βασίζεται σε ένα βαθύ κόκκινο το οποίο ακολουθεί σημαντικά μέρη του παιχνιδιού όπως είναι η φύση και οι φωτισμοί ενώ το μαύρο-γκρι καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου σκηνικού. Οι δημιουργοί θέλησαν όπως ακριβώς δήλωσαν και οι ίδιοι, να μοιραστούν μέσω του συγκεκριμένου παιχνιδιού την αγάπη τους για τέτοιους μυστήριους, post-apocalyptic κόσμους.

Οι παίκτες καλούνται να πάρουν ενστικτώδεις combat αποφάσεις στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν και να επιβιώσουν από τους θανατηφόρους εχθρούς, αφού πρόκειται για έναν fast-paced, first-person shooter τίτλο με έμφαση στις εκρηκτικές μάχες, την ταχύτητα και την αντίληψη θυμίζοντας σε αρκετά του σημεία Doom.

Το Luna Abyss βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, χωρίς να έχει αποκτήσει ακόμη κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88