ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάλλον βρισκόμαστε κοντά στην κυκλοφορία του Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

Αποκαλύφθηκαν και τα 35 trophies του.

Μπορεί το Ubisoft Forward να μην έφερε κάποιο νέο σχετικά με το IP του Beyond Good & Evil, όμως ευτυχώς λίγες μέρες μετά βλέπουμε πως μπορεί να κυκλοφορήσει μία επετειακή έκδοση του παιχνιδιού, για τα είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του. 

Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από την εμφάνιση των τροπαίων για το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, μέσω του Exophase, ενός site που κάνει track τα trophies/achievements από πλατφόρμες όπως PlayStation, Xbox, Steam και Epic Games Store. Συνολικά εντοπίστηκαν 35 διαφορετικά trophies, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα platinum, ενώ είναι τα ίδια με αυτά που είχαν διαρρεύσει τον περασμένο Νοέμβριο στο Xbox Store.

Επιπλέον, να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη επετειακή έκδοση του παιχνιδιού είχε διαρρεύσει τον Αύγουστο του 2023, αφού είχε βρεθεί rated στο αξιόπιστο ESRB. Λίγο μετά μάλιστα η ίδια η Ubisoft είχε επιβεβαιώσει πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με το release του να είχε τοποθετηθεί για τις αρχές του 2024, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε νεότερα από επίσημες πηγές.

Βέβαια, η αποκάλυψη των τροπαίων ίσως να υποδηλώνει πως σύντομα θα υπάρξει το reveal του παιχνιδιού, καθώς μάλλον βρισκόμαστε κοντά στην κυκλοφορία του. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.