ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel Mystic Mayhem: Νέο δωρεάν team-based tactical RPG από τη NetEase

Στρατηγικές μάχες μέσα στους εφιάλτες των υπερηρώων!

Συνεχίζει τις μεγάλες συνεργασίες και την επικράτησή της στον χώρο τον mobile games η NetEase, αφού μετά το Destiny: Rising ανακοινώνει την εκ νέου συνεργασία της με τη Marvel Games για τη δημιουργία του Marvel Mystic Mayhem.

Το συγκεκριμένο game που προορίζεται για Android και iOS συσκευές θα είναι ένα ομαδικό tactical RPG, στο οποίο διάφοροι ήρωες και villains από τα κόμικς της Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον κακόβουλο Nightmare, τον "λόρδο του Dream Dimension". Αυτός φαίνεται να θέλει να κατακτήσει τον κόσμο του υποσυνείδητου και στη συνέχεια την πραγματικότητα όλων αυτών, καταχραζόμενος τη δύναμή του να μπορεί να δει τους μεγαλύτερους φόβους των χαρακτήρων της Marvel.

Στο τρέιλερ βλέπουμε μερικούς από αυτούς που θα πρωταγωνιστήσουν στο παιχνίδι και θα έρθουν αντιμέτωποι με όσα τους στοιχειώνουν και είναι οι Scarlet Witch, Doctor Strange, Spider-Man, Moon Knight, Psylocke, Iron Man και αρκετοί ακόμα. Όντως tactical RPG, οι μάχες του υιοθετούν τη λογική των γύρων, χτίζοντας μία σειρά από χαρακτηριστικές επιθέσεις και άμυνες των χαρακτήρων της Marvel καθώς αυτοί προσπαθούν να αποδράσουν από τις dungeon-like δοκιμασίες που εμφανίζονται μπροστά τους.

Τα pre-registrations έχουν ανοίξει στο site του παιχνιδιού.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.