ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel Rivals: Θα είναι free-to-play το PvP shooter της NetEase

Team-based 6v6 μάχες με υπερήρωες!

Επισημοποιήθηκε η ύπαρξη του Marvel Rivals, του επόμενου μεγάλου online game της NetEase, που ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει στην competitive σκηνή. Όπως μας γίνεται ξεκάθαρο από το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού, πρόκειται για ένα ομαδικό PvP third-person shooter, στο οποίο ο κάθε παίκτης ελέγχει κάποιον ήρωα ή villain της Marvel. Πολύ σημαντικό να τονίσουμε εξαρχής πως το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν προς όλους στα PC μόνο, όπως και ότι θα ακολουθήσει live-service δομή με εκτενές post-launch περιεχόμενο.

Σε τρία σημεία στέκεται η NetEase για να μας συστήσει στο παιχνίδι της, με σημαιοφόρο το ρόστερ χαρακτήρων του. Το Marvel Rivals θα ξεκινήσει με 18 χαρακτήρες προς επιλογή στο λανσάρισμά του (η λίστα είχε διαρρεύσει από εχθές), άρα ποντάρει πολλά στο ότι το κοινό των shooters θα θέλει να ελέγξει μορφές όπως οι Black Panther, Spider-Man, Magneto, Rocket Raccoon, Iron Man, αλλά και λιγότερο δημοφιλείς παρουσίες των Avengers, X-Men, Guardians of the Galaxy, κλπ. Εννοείται πως σε βάθος χρόνου θα προστίθενται όλο και περισσότεροι, ενώ το πρώτο τρέιλερ δείχνει ότι υπάρχει μοναδικότητα στο gameplay καθενός.

Για το πώς παίζεται το Marvel Rivals, η NetEase μας προειδοποιεί πως δεν θα συναντάμε ούτε μία στιγμή χωρίς ένταση και δράση. Το χαρακτηρίζει ως ένα fast-paced, διαρκώς εξελισσόμενο shooter, όπου Super Heroes και Super Villains θα πρέπει να συνεργάζονται άψογα για να δημιουργούν Team-Up Skills και να προκαλούν μακελειό στις αντίπαλες άμυνες. Κάθε δευτερόλεπτο χαρακτηρίζεται από στρατηγική και υπερδυνάμεις.

Όσο για τα maps του, όλες οι αρένες του Marvel Rivals είναι εμπνευσμένες από τοποθεσίες του Marvel Multiverse, εξού και η υπόσχεση των δημιουργών του να μας ταξιδέψουν από το Asgard μέχρι το Τόκιο του 2099. Βέβαια, οι πίστες είναι πλήρως destructible, άρα θα δούμε όλα τα μέρη να αλλάζουν σχήμα και τερέν με δυναμικό τρόπο, δημιουργώντας νέους χώρους δράσης στις δύο ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες.

Θα υπάρχει και κάποιο storyline γύρω από το οποίο θα βασίζεται η υποστήριξη του περιεχομένου του και θα αφορά τον Dr. Doom. 

Όπως είπαμε, στις πλατφόρμες κυκλοφορίας του αναφέρονται μόνο τα PC με ακαθόριστη ημερομηνία λανσαρίσματος, αλλά ξέρουμε πως τον ερχόμενο Μάιο θα διεξαχθούν playtests, για τα οποία μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.