ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel`s Avengers: Τέλος στην υποστήριξη του παιχνιδιού τον Σεπτέμβρη

Η Crystal Dynamics παρατά τις προσπάθειες.

Στενάχωρη θα είναι τελικά - όπως ήταν αναμενόμενο - η κατάληξη του Marvel`s Avengers, εφόσον οι φήμες που το ήθελαν να... αφήνει αυτό τον κόσμο επιβεβαιώθηκαν. Μέσω ενός blog post και διαφόρων post στα social media της, η Crystal Dynamics ενημέρωσε το όποιο κοινό είχε απομείνει στο παιχνίδι ότι ετοιμάζει ένα και τελευταίο update για το παιχνίδι, εφόσον μέσα στους επόμενους μήνες θα πάψει να το υποστηρίζει. Συγκεκριμένα, στις 31 Μαρτίου θα δημοσιευθεί η ενημέρωση 2.8, που θα αποτελέσει το "κύκνειο άσμα" του παιχνιδιού, ενώ μετά τις 30 Σεπτεμβρίου θα αποσυρθεί εντελώς από τα ψηφιακά καταστήματα.

Με αυτό το update όλες οι in-game αγορές που υπήρχαν θα γίνουν διαθέσιμες δωρεάν προς όσους κατέχουν το Marvel`s Avengers, ενώ τα νομίσματα που αγοράστηκαν με πραγματικά χρήματα από τους χρήστες θα εξαργυρωθούν σε resources. Το καναδέζικο στούντιο μας επιβεβαιώνει πως ναι μεν θα πάψει να ασχολείται ουσιαστικά με το παιχνίδι με το πέρας του Σεπτέμβρη, παρ` όλα αυτά δεν θα κλείσει - τουλάχιστον προσωρινά - τους servers του, εφόσον τόσο οι single-player όσο και οι multiplayer παροχές του θα παραμείνουν διαθέσιμες, κοινώς το παιχνίδι θα είναι playable. Δεν θα υπάρχει φυσικά κατάστημα αγορών εντός του παιχνιδιού πια, εφόσον κάθε Outfit, Takedown, Emote, Nameplate, Challenge Card και Shipment θα έχουν μοιραστεί δωρεάν στους παίκτες. 

Μέσα στην όλη ανακοίνωση εμπεριέχονται και μερικές ευχαριστίες της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού:

"Γνωρίζουμε πως αυτά τα νέα είναι απογοητευτικά προ όλους, καθώς όλοι στην κοινότητά μας έχουν τέτοια σύνδεση σε αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους. Είμαστε τόσο, τόσο ευγνώμονες που ήρθατε σε αυτή την περιπέτεια μαζί μας. Ο ενθουσιασμός σας για το Marvel`s Avengers - από τις επικές σας λήψεις στο photo mode, στα threads με τις θεωρίες το ποιοι θα είναι οι επόμενοί μας χαρακτήρες και στα Twitch streams σας - έχει παίξει τεράστιο ρόλο στο να φέρουμε αυτό το παιχνίδι στη ζωή."

Παρακάτω τα βρείτε και ένα επεξηγηματικό FAQ, μέσω του οποίου η Crystal Dynamics απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση, όπως και σε λειτουργικές απορίες.

Καλώς ή κακώς, το Marvel`s Avengers ίσα που θα προλάβει να μετρήσει τρία χρόνια στην αγορά όταν θα "κλείνει" στις 30 Σεπτεμβρίου, καθιστώντας παραπάνω από ξεκάθαρο σε όποιον είχε αμφιβολία πως απέτυχε εμπορικά για τα πρότυπα και τις επενδύσεις της Square Enix. Η ομάδα πλέον έχει αλλάξει αιγίδα και έχει στρέψει τα βλέμματά της στην υποστήριξη του Perfect Dark του Xbox, όπως και στη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου Tomb Raider με την υποστήριξη της Amazon. Ας ελπίσουμε να δει καλύτερες ημέρες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88