ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel`s Avengers: Ο Christopher Judge (Kratos) δίνει τη φωνή του στον Black Panther

Δεν περιορίζεται στο God of War.

Μία αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε το Entertainment Weekly έφερε στη φόρα μία τεράστια πληροφορία όσον αφορά το War for Wakanda expansion του παιχνιδιού Marvel`s Avengers. Η συγκεκριμένη επέκταση αναμένεται εντός του Αυγούστου και, όπως μας ενημέρωσε το εν λόγω μέσω, ο πρωταγωνιστής του DLC πακέτου -που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Black Panther- θα έχει γνώριμη... φωνή.

Αυτό διότι ο το ρόλο έχει αναλάβει ο Christopher Judge, ένας ηθοποιός που δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τα video games μέχρι που δοκίμασε την τύχη του με τον Kratos του God of War. Μιλάμε φυσικά για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, τον πολυβραβευμένο τίτλο του 2018 και κάπως έτσι ο King T`Challa θα έχει την άκρως αρρενωπή προσέγγιση του μεγαλόσωμου voice actor.

Βέβαια, δεν είναι ένας ρόλος που ήρθε τόσο εύκολα, ιδίως αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Christopher Judge στο Entertainment Weekly: "Απέρριψα το ρόλο κατευθείαν. Υπάρχουν αρκετοί Black Panther, όμως δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να υποδυθεί κανείς ξανά τον T`Challa (μετά τον Boseman). Παρόλα αυτά συνέχισαν να με προσεγγίζουν και κατέληξα να δέχομαι ύστερα από την παρότρυνση της οικογένειάς μου. Για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν αρκετά συγκριτικά με το πόσο εξαίσια έπαιξε ο Chadwick. Ο μόνος τρόπος να το συλλάβω ήταν να προσπαθώ να μην ταιριάξω τις φωνές μας, αλλά να αφήσω την εκτέλεσή μου να ξεχωρίζει. Τα έδωσα όλα και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο".

Αν κρίνουμε από το performance του στο God of War, πολύ πιθανό να τιμήσει επάξια το ρόλο του αδικοχαμένου Chadwick Boseman, ωστόσο θα μάθουμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα τον Αύγουστο, όπου το Marvel`s Avengers: War for Wakanda θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις πλατφόρμες.

Δείτε επίσης το review μας για το Marvel`s Avengers.

Πηγή: Entertainment Weekly

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88