ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Αναπτύσσεται ήδη το επόμενο Marvel`s Spider-Man

Γκάφα από τον Miles Morales.

Ένα λαθάκι τύπου Tom Holland φαίνεται να έκανε ο Nadji Jeter, voice actor του Miles Morales στα games της Insomniac, αφού ανέβασε μία φωτογραφία σε mocap στολή στο Instagram. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο context ή κάποια λεζάντα, ωστόσο όλοι όρμησαν να ισχυριστούν πως ο νεαρός ηθοποιός συμμετέχει στα γυρίσματα ενός sequel για το Marvel`s Spider-Man, εφόσον είναι ο δημοφιλέστερος ρόλος που έχει αναλάβει.

Αν κρίνουμε και από το γεγονός το ότι χρειάστηκε λίγα λεπτά για να σβήσει το post του... ταιριάζει γάντι στο πόσο γρήγορα παίρνει ανάποδες η Sony ή και η Marvel σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που προκαλείται ντόρος. Θα μπορούσε φυσικά να είναι κάτι εντελώς αθώο και άσχετο με τον παραπάνω ρόλο, αλλά αν δείτε το portfolio του Nadji Jeter και τα projects στα οποία έχει συμμετέχει, τα Spider-Man games είναι τα μόνα που χρειάζονταν motion capturing και σίγουρα πρόκειται για την πιο αξιομνημόνευτη δουλειά του ως Miles Morales.

Το ενδιαφέρον είναι πως συνήθως οι developers πραγματοποιούν το motion capturing μετά το πρώτο μισό του κύκλου της ανάπτυξης ενός παιχνιδιού, άρα αν όλα τα παραπάνω ενώνονται στο πρόσωπο του πολυπόθητου sequel ίσως να μην είναι και τόοοοοσο μακρυά. Πάντως όσοι φοράνε στολή Spider-Man έχουν κατάρα με τα spoilers και ο Nadji δεν δείχνει να διαφέρει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88