ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το επόμενο φθινόπωρο κυκλοφορεί το Marvel`s Spider-Man 2

WOOOOOOO!

Το Marvel’s Spider-Man είναι ένα από τα καλύτερα superhero, και όχι μόνο, παιχνίδια ever. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο κακό του Spiderman, τον Venom, να επιστρέφει στη video game σκήνη, έχει ανεβάσει όλους τους λάτρεις του Peter σε ένα τεράστιο hype train. Ρίχνοντας ένα τεράστιο κομμάτι κάρβουνο στη μηχανή αυτού του τραίνου λοιπόν, η Insomniac Games μόλις ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο sequel θα βρίσκεται στις κονσόλες μας το φθινόπωρο του 2023.

Το Marvel’s Spider-Man 2 ακολουθεί την πλοκή και του πρώτου παιχνιδιού αλλά και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, βάζοντας τους δύο αγαπημένους μας χαρακτήρες μέσα στο ίδιο game. Περιττό να πω πως είμαστε όλοι απίστευτα ενθουσιασμένοι, και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανίσει το παιχνίδι στο feed μας η Insomniac.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88