ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel`s Spider-Man 2: Διέρρευσε (;) η περίοδος κυκλοφορίας του από την Insomniac

Κάποια θα τα ακούσει στο γραφείο..

Πολύ έντονη δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το Marvel`s Spider-Man 2. Ο ένας community manager της Insomniac Games ποστάρει ένα γενικό "2023" σας να μας λέει "αράξτε, το παιχνίδι είναι on-track"... ο άλλος μας παροτρύνει να βάλουμε στο wishlist μας το παιχνίδι, ενώ η ίδια η Sony απέσυρε τη σελίδα του παιχνιδιού από το PS Store... Γενικά, υπάρχει ύποπτη κινητικότητα από τα μέλη του στούντιο, σε μία περίοδο που οι fans ζητούν απεγνωσμένα νέα από το πολυαναμενόμενο sequel.

Θύμα αυτής της "δίψας" των fans η Jamie Mayer, μία εκ των writers στην Insomniac, που τράβηξε τα βλέμματα με το επαγγελματικό της bio που ανέφερε ότι εργάζεται στο Marvel`s Spider-Man 2, το οποίο "αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023". Ή τουλάχιστον έτσι έγραφε μέχρι να γίνει ο χαμός και να ξεκινήσουν τα retweets, αφού λίγο μετά τη διάδοση αυτής της ανεπίσημης πληροφορίας που μας έδωσε φρόντισε να αλλάξει αυτή τη λεπτομέρεια στο προφίλ μας και πλέον γράφει σκέτο "2023" στην ίδια θέση του κειμένου.

Γκάφα ή καπνός δίχως φωτιά; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο ίσχυε ή ισχύει ο ισχυρισμός της, εφόσον τέτοια δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, το γεγονός όμως ότι μπήκε στη διαδικασία να αλλάξει το περιεχόμενο του προφίλ της μας κάνει να πιστεύουμε πως σίγουρα έπεσε φωνή από τα εσωτερικά της Insonniac Games. 

Σήμερα η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο trailer για το Spider-Man: Across the Spider-Verse και αρκετοί fans υποστηρίζουν πως όλη αυτή η δραστηριότητα γύρω από το παιχνίδι πηγάζει μέσα από τη σύνδεση αυτού με την επερχόμενη ταινία που, ως γνωστόν, ασχολείται με το πολυσύμπαν. Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, μακάρι να αποδειχθεί πως η Sony μας ετοιμάζει νέα πλάνα από το Marvel`s Spider-Man 2, το οποίο έχουμε να δούμε από το PlayStation Showcase τον Σεπτέμβριο του 2021.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88