ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel's Spider-Man 2: Νέο τρέιλερ και συλλεκτικό PS5 αποκαλύφθηκαν στην SDCC

Ο Venom διαλύει τη Νέα Υόρκη!

Το Marvel’s Spider-Man 2 βρίσκεται στο επίκεντρο του βραχυπρόθεσμου marketing του PlayStation, όντας ο επόμενος μεγάλος αποκλειστικός τίτλος του PS5 και που όλοι περιμένουν να προκαλέσει χαμό εφάμιλλο του ονόματος του ήρωα, των brands των PlayStation και Marvel. Οι fans του παιχνιδιού και γενικότερα του ανθρώπου-αράχνη σίγουρα θα έφυγαν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη/παρακολούθηση των δρώμενων στην Comic-Con του San Diego, εφόσον ένα πάνελ αφιερωμένο στο τιτάνιο sequel που ετοιμάζει η Insomniac Games μας παρείχε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και εικόνες.

Το story trailer του Spider-Man 2 από μόνο του είναι ένα δείγμα του έργου του ταλαντούχου αυτού στούντιο και μας δείχνει τόσο τους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την τρελή περιπέτεια, όσο και το πώς το παιχνίδι επωφελείται από την ισχύ του PS5 για να δείχνει φανταστικό. Ο Harry Osborn γνωρίζαμε πως περνά δύσκολα με θέματα υγίης και κατά πάσα πιθανότητα μία φαινομενικά αθεράπευτη ασθένεια, κάτι που έχει προκαλέσει άγχος στον ίδιο, τον πατέρα του και φυσικά στον κολλητό του, Peter Parker. Όλοι οι πρωταγωνιστές μας δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη φάση, με τον Peter να παλεύει να συγκεντρώσιε χρήματα για να μη χάσει το σπίτι της αδικοχαμένης θείας May, την MJ να προσπαθεί να αναδειχθεί στα δημοσιογραφικά στρώμα της Daily Bugle, που by the way υποδέχεται πίσω στην ηγεσία της τον J. Jonah Jameson και τον Miles να παλεύει να ολοκληρώσει την εργασία του που θα τον φέρει στο κολλέγιο. Όλα αυτά φαίνεται πως θα διαταραχθούν από τις πολύπλευρες απειλές που προβληματίζουν τη Νέα Υόρκη, που δεν είναι άλλες από τον Kraven, το εξωγήινο symbiote, τον Lizard και άλλους iconic ανταγωνιστές του αραχνοσύμπαντος.

Το ότι ο Harry είναι αυτός που θα μεταμορφωθεί σε Venom ήταν ήδη ξεκάθαρο από το Spider-Man του 2018 και για πρώτη φορά τον βλέπουμε να προκαλεί καταστροφές στην πόλη, έχοντας χάσει τον έλεγχο του εαυτού του, κάτι που φαίνεται από τα trailers πως θα συμβεί και στον Peter και κατά πάσα πιθανότητα θα τον φέρει σε σύγκρουση με τους αγαπημένους του, βγάζοντας προς τα έξω μία σκοτεινή μεριά του εαυτού του. Οπτικά το παιχνίδι δείχνει άρρωστο και τα νέα designs των κεντρικών ρόλων είναι λεπτομερέστατα.

Το πάρτι για το Marvel’s Spider-Man 2 δεν τελείωσε εκεί ωστόσο, εφόσον στο ίδιο πάνελ αποκαλύφθηκε πως η Sony έχει σκοπό να γιορτάσει την κυκλοφορία του με πολλά αξεσουάρ-καλούδια και συλλεκτική έκδοση του PS5. Τα pre-orders έχουν ανοίξει για μία limited edition του PlayStation 5 στα χρώματα του Spider-Man 2, μέσα στην οποία θα βρείτε το PS5 με χρωματιστά καπάκια, ένα special χειριστήριο DualSense και κωδικό που θα μπορεί να εξαργυρωθεί κατά το παγκόσμιο launch στις 20 Οκτώβρη, εφόσον το bundle θα γίνει διαθέσιμο την 1η μέρα του Σεπτέμβρη κατά τα άλλα.

Μην σκάτε, γιατί τόσο τα καπάκια όσο και το DualSense που στολίζεται από τα tendrils του Venom θα πωλούνται και χωριστά από την κονσόλα, δίνοντας την επιλογή και σε αυτούς που έχουν ήδη PS5 να τα προσθέσουν στη συλλογή τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.