ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Marvel's Spider-Man 2: Το πιο fast selling game στην ιστορία των PlayStation Studios

Έφυγαν 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε 24 ώρες!

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από το επίσημο λανσάρισμα του Marvel’s Spider-Man 2, με το παιχνίδι της Insomniac Games να φαίνεται πως είναι έτοιμο να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ αναφορικά με τις πωλήσεις. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο X, γίνεται γνωστό πως το Marvel’s Spider-Man 2 κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του.

Αυτό το καθιστά το μοναδικό παιχνίδι των PlayStation Studios που κατάφερε να πουλήσει τόσα εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μένει να δούμε ποιο θα είναι το ταβάνι των πωλήσεων του πιο αγαπητού σούπερ ήρωα. Για την ιστορία το πρώτο Marvel’s Spider-Man είχε πουλήσει πάνω από 3.3 εκατομμύρια αντίτυπα στις πρώτες τρεις μέρες της κυκλοφορίας του.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Insomniac Games είναι και αυτό με την μεγαλύτερη αποδοχή από τους κριτικούς, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Metacritic από κάθε προηγούμενο παιχνίδι της.

Πηγή: X

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.