ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Masters of Albion: Δράστε ως "Θεός" στο νέο παιχνίδι του Peter Molyneux

Ο δημιουργός του Fable δοκιμάζει κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Κάτι νέο, μοναδικό και διαφορετικό υπόσχεται η 22cans, η εταιρία της οποίας ηγείται ο Peter Molyneux ο δημιουργός του Fable, με το καινούριο τους “god game” το Masters of Albion. 

Στο trailer βλέπουμε πως αναλαμβάνουμε τον έλεγχο μιας πόλης που εντός της ημέρας μπορούμε να την διαμορφώσουμε πλήρως, ξεκινώντας από τα κτήρια που την αποτελούν, τους πολίτες που την κατοικούν και φτάνοντας ακόμη και στην διατροφή τους. Όπως μας ενημερώνει ο αφηγητής, μπορούμε να τους βοηθήσουμε ή και να τους ταΐσουμε αρουραίους. 

Κατά τη νύχτα η πόλη μας δέχεται επιθέσεις από ορδές εχθρών τις οποίες αντικρούουν οι heroes της πόλης μας, που μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερους στο έργο τους ή και να αναλάβουμε τον άμεσο έλεγχό τους. Επίσης, ανά πάσα στιγμή μπορούμε να γυρίσουμε σε god mode και να τους βομβαρδίσουμε με ξόρκια.

Πέρα από το trailer, έχουμε πολλαπλές πληροφορίες από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam. 

Στο gameplay loop του παιχνιδιού φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι ηθικές επιλογές, και πως θα πρέπει να διαχειριστούμε πέραν από τον σχεδιασμό και την εδαφική επέκταση της πόλης μας και την οικονομία της, μέσω του σχεδιασμού και πώλησης διάφορων προϊόντων σε λόρδους και βασιλιάδες. 

Όλα ώστε να εξοπλίσουμε πλήρως τους ήρωες και την πόλη μας για την βέλτιστη άμυνα τις ενάντια των εχθρών της νύχτας και για την διεκδίκηση της μαγείας που ξαφνικά επέστρεψε στην Albion. 

Δυστυχώς, το παιχνίδι ανακοινώθηκε χωρίς κανένα πλαίσιο κυκλοφορίας και είναι μόνο διαθέσιμο για wishlist στο Steam προς το παρόν. 

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης