ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Like a Dragon: Infinite Wealth

Στη δημοσιότητα δύο νέα trailers.

Δύο νέα trailers αποφάσισε να δημοσιεύσει η Sega για το Like a Dragon: Infinite Wealth, με το πρώτο να επεξηγεί την ιστορία του παιχνιδιού, ενώ το δεύτερο να αναλύει το gameplay του. Επιπλέον, η Sega έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του με αυτή να είναι στις 26 Ιανουαρίου του 2024.

Στο story trailer γνωρίζουμε μερικά από τα βασικά πρόσωπα του παιχνιδιού, όπως οι Ichiban Kasuga και Kazuma Kiryu, που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές στο νέο Like a Dragon ή όπως ήταν γνωστό στο παρελθόν Yakuza. Το παιχνίδι θα λαμβάνει μέρος στην εξωτική Χαβάη, με όλο το mood του παιχνιδιού να είναι αρκετά καλοκαιρινό, ανάλαφρο και δροσερό.

Από το πουθενά ο Ichiban βρίσκεται να μπλέκει σε νέες περιπέτειες, που οδηγούν το ίδιο αλλά και την παρέα του ενάντια της τοπικής μαφίας της Χαβάης, βιώνοντας ξανά στιγμές βγαλμένες από την Ιαπωνία.

Στα του gameplay, το Like a Dragon: Infinite Wealth είναι και αυτό ένα κλασσικό RPG, διαθέτοντας στο περίπου παρόμοια δομή με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Το turn-based σύστημα μάχης που διαθέτει δείχνει πως είναι πιο στρατηγικό από ποτέ. Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσίασαν και αρκετά από τα mini games που θα περιέχει το παιχνίδι, με μερικά από αυτά να είναι εντυπωσιακά αλλά και άκρως σουρεαλιστικά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.