ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Zenless Zone Zero

Έρχεται κατακαλόκαιρο !

Αυτά τα απροειδοποίητα είναι τα ωραία μερικές φορές. Γιατί άπλα ξυπνάς, μπαίνεις στα social και μαθαίνεις από το πουθενά ολόκληρη ημερομηνία κυκλοφορίας του Zenless Zone Zero. Έτσι, λοιπόν, με μια απλή ανάρτηση η HoYoVerse (μια εταιρεία που είναι γνωστή για το ότι δημοσιεύει τρέιλερ των παιχνιδιών της στα ξαφνικά) μας ανακοίνωσε πως το νέο της action-RPG έρχεται  σε PC, κινητά και PS5 στις 4 Ιουλίου παγκοσμίως. Στην ανάρτησή της στο Χ αναφέρει :

«Σας ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας στο Zenless Zone Zero. Το Zenless Zone Zero κυκλοφορεί επίσημα σε όλες τις πλατφόρμες στις 4 Ιουλίου. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στην Έκτη Οδό, όταν η είσοδος στο New Eridu θα επιτραπεί».

Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση έρχεται και ένας μικρός διασκεδαστικός διαγωνισμός, στον οποίο λίγοι και εκλεκτοί μπορούν να κερδίσουν PS5, μηχανικά πληκτρολόγια και βάσεις χαρακτήρων μέχρι τις 3 Ιουνίου. Αν λάβετε μέρος στο διαγωνισμό καλή επιτυχία και ελπίζουμε το παιχνίδι να είναι όσο απολαυστικό θέλουν οι developers!

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.