ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάθαμε το cast και την περίοδο κυκλοφορίας του επερχόμενου Clair Obscur: Expedition 33

Με ονόματα που ζαλίζουν!

Στο καλοκαιρινό Xbox Game Showcase είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά το αρκετά ιδιαίτερο Clair Obscur: Expedition 33. Ένα turn-based RPG με βαθιά αγάπη στην γαλλική κουλτούρα, τον σουρεαλισμό και φυσικά στα RPGs. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε πλήρως, παρά τη μικρή αναφορά που έγινε στο μετέπειτα gameplay presentation, είναι το cast που κλήθηκε να ενσαρκώσει τους χαρακτήρες της -όπως προβλέπεται- αρκετά δραματικής ιστορίας του παιχνιδιού.

Ένα cast το οποίο αποτελείται από διεθνούς φήμης ηθοποιούς που μας έχουν απασχολήσει αρκετά τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στον κόσμο του gaming. Charlie Cox (Daredevil), Jennifer English (Baldur’s Gate 3), Kirsty Rider (Sandman), Shala Nyx (The Old Guard) κοσμούν και με το παραπάνω την ομάδα της Expedition 33, την οποία έρχονται να συμπληρώσουν ο Ben Starr του Final Fantasy XVI αλλά φυσικά και ο θρύλος του motion capture, Andy Serkis (The Lord of the Rings). Παράλληλα, όπως αναφέρει το άρθρο, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και για δύο ακόμα χαρακτήρες στους οποίους θα δανείσουν τη φωνή τους οι Rich Keeble (Total War: Warhammer III) και Maxence Cazorla.

Φυσικά, οι πληροφορίες που μοιράστηκε η Lead Writer και Voice Producer της Sandfall Interactive, Jennifer Svedberg-Yen, δεν μένουν μόνο στο voice cast αλλά μιλούν τόσο για την περίοδο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία θα είναι την Άνοιξη του 2025 όσο και για την προσθήκη του grappling hook που θα συμβάλει αισθητά προς ένα πιο εύκολο και immersive traversal στον μαγευτικό κόσμο του παιχνιδιού. Επιπλέον, είδαμε και πλάνα από τα Golgra και The Tisseur, δύο bosses (;) που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

Το Clair Obscur: Expedition 33 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X|S και PC.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...