ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μαθεύτηκε ανεπίσημα η περίοδος κυκλοφορίας του Helldivers 2

Υπάρχουν και άλλοι μήνες βρε παιδιά.

Το νέο scoop του Tom Henderson στην ιστοσελίδα του αφορά το Helldivers 2, εφόσον ισχυρίζεται πως έφτασε στα χέρια του – ή μάλλον στο mail του – ένα «partnership program mission briefing», που αποκαλύπτει πως το παιχνίδι προορίζεται για κυκλοφορία μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο ρεπόρτερ και αρχισυντάκτης του Insider Gaming αποκαλύπτει πως αυτή η ενημέρωση του ήρθε εμπιστευτικά από πηγή που δεν μπορεί να ονομάσει και το γεγονός ότι διέρρευσε αποτελεί λάθος της Sony, εφόσον μέσα του αναφέρεται πως ενθαρρύνει τους δημιουργούς του να λένε πως το παιχνίδι της Arrowhead θα έρθει εντός του ήδη πολύ συνωστισμένου Οκτώβρη.

Το marketing των PlayStation Studios το διαφήμιζε εξαρχής ως φετινή κυκλοφορία, άρα όντως υπάρχει περίπτωση όλα τα παραπάνω να αληθεύουν και να το δούμε να κυκλοφορεί εντός του Οκτωβρίου, ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι καλή στρατηγική όταν εκείνος ο μήνας είναι ήδη υπερφορτωμένος από AAA μεγαθήρια.

Κάτι που ενισχύει τη φήμη είναι και το γεγονός πως το παιχνίδι έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση από το ESRB, μία διαδικασία που αποτελεί (στην πλειονότητα των περιπτώσεων) προάγγελο κοντινού launch, εφόσον προϋποθέτει το παιχνίδι να είναι content-ready για να περάσει από έλεγχο.

Αναμένουμε επομένως επίσημη ανακοίνωση από το PlayStation για να δούμε κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά ή αν το Helldivers 2 θα πάρει ανεπίσημο delay για μία περίοδο με πιο “χαλαρό” πρόγραμμα κυκλοφοριών.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.