ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μαθεύτηκε νωρίτερα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 25

Επιβεβαιώνοντας το λίγων εβδομάδων delay που ανακοίνωσαν οι devs του!

Αφού μας ξεφούρνισε τα του PS5 Pro λίγες μέρες πριν το επίσημο reveal του από τη Sony, ο billbil-kun παραμένει στα του gaming και αυτή τη φορά μας προσφέρει εκ των προτέρων την περίοδο κυκλοφορίας του επόμενου Football Manager.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από όταν οι προγραμματιστές του ανακοίνωσαν μία μικρή καθυστέρηση για το reveal του, για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όπως και την αφαίρεση μερικών features, και τώρα ξέρουμε συγκεκριμένες ημέρες που πραγματοποιηθούν όλα αυτά.

Αρχικά, η κανονική του αποκάλυψη ως Football Manager 25, με gameplay πλάνα και σημαντικές κυκλοφορίες, θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας αμέσως τα pre-orders για PC, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Όσον αφορά το launch του, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, κάτι που ακούγεται πολύ λογικό, δεδομένου του ότι η SEGA στόχευε να το βγάλει στις αρχές του ίδιου μήνα και πρόσφατα μάθαμε ότι τα πλάνα προσαρμόστηκαν με διαφορά λίγων εβδομάδων.

Το Dealabs συμπληρώνει ότι το παιχνίδι θα "ζυγίζει" 10GB, όντας κατά 3GB "ελαφρύτερο" από τα 7GB του FM24, δείγμα της ανάπτυξης του περιεχομένου και τις ευκρίνειάς του, τώρα που μεταβαίνει και σε νέα μηχανή γραφικών. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.